featured_image
19 Jul
14:35

Javni poziv za dodjelu sredstava za sufinansiranje projekta: “Obilježavanje 18. oktobra, Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima”


Pozivaju se sve partnerske nevladnine organizacije iz Bosne i Hercegovine da dostave projektne prijedloge koji se odnose na obilježavanje 18. oktobra, Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, na temu: NIJE NJEN IZBOR - DJEVOJČICE NISU ROBA Zaustavimo trgovini djecom u ugovorenim brakovima/prodaju djevojčica za prisilne brakove

Ministarstvo bezbjednosti BiH, Odsjek za borbu protiv trgovine ljudima, u skladu sa Strategijom suprostavljanja trgovini ljudima u BiH 2020-2023 i Programom obilježavanja značajnih datuma iz oblasti ljudskih prava u BiH zaduženo je za obilježavanje 18. oktobra, Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima. Za obilježavanje 18. oktobra, Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, Ministarstvo bezbjednosti BiH je iz svog budžeta izdvojilo sredstva u iznosu od 10.000,00 KM.

Sve zainteresovane nevladine organizacije svoje projektne prijedloge mogu dostaviti u zatvorenoj koverti Ministarstvu bezbjednosti BiH isključivo putem pošte na adresu:

Ministarstvo bezbjednosti BiH za Javni poziv za dodjelu sredstava za sufinansiranje projekta: “Obilježavanje 18. oktobra, Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima”

Trg BiH 1, 71 000 Sarajevo

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 10.08.2022. godine.

Sve ostale potrebne informacije možete pronaći u tekstu Word dokumenta koji se nalazi u sklopu ove objave.

Dokumenti
Javni poziv 18. Oktobar 2022. godine (Word dokument) (.doc)
Najnovije objave

Seminar "Trgovina ljudima posredstvom interneta i tehnologije"

Pročitajte objavu

Suzbijanje trgovine ljudima u svrhu radne eksploatacije i osnaživanje žrtava

Pročitajte objavu

Dan sigurnijeg interneta u Bosni i Hercegovini

Pročitajte objavu
Podržano od strane
Razvijen od strane